Roasted by: Mabo
Origin: Columbia
Roast: omni light
Quantity: 250gr
Limited Quantity
63.0 lei
Decofeinizarea cu trestie de zahăr utilizează un compus natural, acetatul de etil (EA = ethyl acetate) pentru a decofeiniza cafeaua. AE utilizat în acest proces este derivat din melasă (un produs secundar al producției de zahăr). Fiind un produs natural, procesul este etichetat ca „decofeinizat în mod natural”. Cafeaua verde este scufundată într-un rezervor umplut cu apă și AE pentru a începe procesul de decafeinizare. AE se leagă în mod natural de compușii cafelei, permițând să apară decofeinizarea. Procesul durează undeva la 24 de ore și elimină aproximativ 98-99% din cofeină, obținându-se o cafea ușoară, fină, cu dulceață naturală și aciditate medie. Pur și simplu delicioasă - doar fără cofeină. Consumul de decaf este o modalitate excelentă de a savura o cafea bună fără să vă faceți griji cu privire la efectele secundare ale unei cantități prea mari de cafeină, păstrând beneficiile pentru sănătate ca și cafeaua obișnuită, dar niciunul dintre efectele secundare. Femeile însărcinate, adolescenții și persoanele care iau anumite medicamente pot opta, de asemenea, pentru cafeaua decafeinizată în locul cafelei obișnuite.